Хавбек

Хавбек "Динамо" Морозюк: У неділю вже тренуватимуся у загальній групі

Укрінформ
Футбольний хавбек київського "Динамо" Микола Морозюк, який наприкінці січня вибув із гри через розрив зв'язок коліна, розповів, що успішно завершив курс реабілітації і готовий повернутися до повноцінних тренувань.

Про це повідомляє Dynamo.kiev.ua

"У вівторок я вже почав роботу із м'ячем. Якщо все піде за планом, то у неділю почну тренуватися у загальній групі. Буду намагатися якомога швидше вийти на необхідний рівень готовності. Спочатку я проходив всі необхідні процедури у Києві під наглядом клубних лікарів, займався в залі. Потім поїхав до Белграда, до відомого реабілітолога, який прискорив моє повернення до гри. Вважаю, таке рішення було правильним, адже я пішов до нього як раз для того, щоб якомога швидше і без ускладнень завершити процес реабілітації ", - зазначив Морозюк.

Він також підкреслив, що дуже хотів би виступити на Євро-2016 у складі національної збірної України.

"Звичайно, дуже прикро було травмуватися на початку сезону, ще на зборах. І знав, що вибув з ладу на тривалий відрізок. Але, з огляду на те з якими темпами проходила моя реабілітація, думки про Євро-2016 мене не полишали. Намагатимуся якомога швидше набрати необхідну форму. Сподіваюся, мені випаде нагода зіграти за "Динамо" нинішнього сезону. А там вже побачимо", - сказав півзахисник столичного клубу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-