"Шахтар" не зміг здолати "Сталь"

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" у результативному матчі не змогли переграти дніпродзержинську "Сталь" (3:3) у 21-у турі чемпіонату України серед клубів вищої ліги.

М'ячі на стадіоні "Метеор" у Дніпропетровську забили: Едуардо (51-а хвилина), Дентіньйо (72), Максим Малишев (79) - у "Шахтаря"; Максим Каленчук (39), Джордже Лазич (71) та Микола Іщенко (90+4) - у "Сталі", повідомляє Укрінформ.

"Карпати" вдома розійшлися миром з недавніми кубковими кривдниками київського "Динамо" футболістами "Олександрії" - 2:2. У господарів відзначився Артур Карноза (73-тя хвилина, 90+5), у гостей - Віталій Пономар (70) і Артем Чорній (75).

У неділю також пройдуть два заключних поєдинки 21-го туру.

На столичному НСК "Олімпійський" о 19.30 київське "Динамо" зустрінеться з луцькою "Волинню" (транслює телеканал "2+ 2"), а в паралельному матчі луганська "Зоря" на "Славутич-Арені" у Запоріжжі прийме дніпропетровський "Дніпро" ( "Футбол 2").

Стартував тур матчами в Одесі та Києві. "Чорноморець" завдяки голу Олександра Азацького, який відзначився на 55-й хвилині, взяв гору над ужгородської "Говерлою" - 1:0.

У грі на столичному НТК імені Віктора Баннікова між донецьким "Олімпіком" і полтавською "Ворсклою" зафіксована нічия - 1:1. Команди обмінялися голами у середині першого тайму: нападаючий "Олімпіка" Іван Матяж на 32-й хвилині реалізував пенальті. Відновив паритет півзахисник "Ворскли" Артем Громов (35).

Турнірне становище: "Динамо" - 55 очок, "Шахтар" - 53, "Зоря" - 41, "Дніпро" - 37, "Ворскла" - 33, "Олександрія" - 28, "Карпати" - 23, "Сталь" - 22, "Олімпік" - 21, "Говерла" - 16, "Чорноморець" - 15, "Волинь" - 14, "Металіст" - 14, "Металург" - 3.

Нагадаємо, "Волинь" позбавлена 18-ти турнірних очок згідно з рішенням Дисциплінарного комітету ФІФА.

Запорізький "Металург" виключений зі змагань.

Фото: football.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-