"Чорноморець" перервав 10-матчеву серію без перемог у Прем'єр-лізі

Укрінформ
Черговий 21-й тур чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги стартував у суботу поєдинками в Одесі і Києві.

"Чорноморець" завдяки голу Олександра Азацького, який відзначився на 55-й хвилині, взяв гору над ужгородською "Говерлою" - 1:0, перервавши свою 10-матчеву безвиграшну серію, повідомляє Укрінформ.

Це друга перемога "моряків" у нинішньому чемпіонаті. Перший успіх одесити відсвяткували 18 жовтня, обігравши в 11-му турі запорізький "Металург" (5:2).

В іншому суботньому поєдинку, що пройшов на столичному НТК імені Віктора Баннікова між донецьким "Олімпіком" і полтавською "Ворсклою", зафіксована нічия - 1:1. Команди обмінялися голами в середині першого тайму: нападаючий "Олімпіка" Іван Матяж на 32-й хвилині реалізував пенальті. Відновив паритет півзахисник "Ворскли" Артем Громов (35).

Решта матчів туру відбудуться у неділю, 10 квітня. О 17.00 у Львові "Карпати" зустрінуться з "Олександрією" (гру покаже телеканал "2+2"), а дніпродзержинська "Сталь" на "Метеорі" в Дніпропетровську зіграє з донецьким "Шахтарем" ("Футбол 2"). На столичному НСК "Олімпійський" о 19.30 київське "Динамо" зійдеться з луцькою "Волинню" ("2+2"), а в паралельному поєдинку луганська "Зоря" на "Славутич-Арені" в Запоріжжі прийматиме дніпропетровський "Дніпро" ("Футбол 2").

Турнірне становище: "Динамо" - 55 очок, "Шахтар" - 52, "Зоря" - 41, "Дніпро" - 37, "Ворскла" - 33, "Олександрія" - 27, "Карпати" - 22, "Олімпік" - 21, "Сталь" - 21, "Говерла" - 16, "Чорноморець" - 15, "Волинь" - 14, "Металіст" - 14, "Металург" - 3.

Нагадаємо, "Волинь" позбавлена 18-ти турнірних очок згідно з рішенням Дисциплінарного комітету ФІФА.

Запорізький "Металург" виключений зі змагань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-