"Реал" програв у Вольфсбургу, в Парижі - бойова нічия

Укрінформ
Мадридський "Реал" і "Манчестер Сіті" не змогли на виїзді перемогти у перших матчах 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Реал" з рахунком 0:2 несподівано програв німецькому "Вольфсбургу", а "Манчестер Сіті" на "Парк-де-Пренс" в Парижі здобув результативну нічию у зустрічі з місцевим "Парі Сен-Жермен" - 2:2, повідомляє Укрінформ.

До перерви матчу на "Вольфсбург Арені" Рікардо Родрігес реалізував пенальті (18-я хвилина), а Максиміліан Арнольд (25) подвоїв перевагу господарів. У другому таймі "Реал" з усіх сил намагався відігратися. Був прекрасний момент у Кріштіану Роналду, який не зумів реалізувати вихід один на один.

У паралельному протистоянні Кевін де Брейне на 38-й хвилині покарав парижан за незабитий Златаном Ібрагімовичем пенальті на 14-й хвилині, але незабаром (41-а хвилина) груба помилка Фернандо дозволила шведу зрівняти рахунок. У другому таймі господарі навіть вийшли вперед - на 59-й хвилині Рабьйо в потрібному місці і в потрібний час опинився на добиванні, проте утримати перевагу господарям не вдалося. Фернандіньйо на 72-й хвилині проштовхнув м'яч у сітку, скориставшись вдалими відскоками від захисників "ПСЖ".

Матчі у відповідь відбудуться 12 квітня.

Нагадаємо, днем раніше ​​в іспанському дербі "Барселона" здобула вольову перемогу над мадридським "Атлетико" (2:1), а лідер німецької Бундесліги мюнхенська "Баварія" мінімально виграла у чемпіона Португалії лісабонської "Бенфіки" (1:0). Повторні поєдинки команди проведуть 13 квітня.

Фото: Getty Image

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-