Де дивитися чвертьфінали Ліги чемпіонів УЄФА

Де дивитися чвертьфінали Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
У Барселоні і Мюнхені сьогодні відбудуться перші матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Футболісти каталонської "Барселони" на рідному "Камп Ноу" зустрінуться з найближчим переслідувачем у іспанській Примері мадридським "Атлетико", а лідер німецької Бундесліги "Баварія" на "Арені Мюнхен" прийматиме чемпіона Португалії лісабонську "Бенфіку", повідомляє Укрінформ.

Поєдинок в Барселоні покаже телеканал "Футбол 1", зустріч в Мюнхені - "Футбол 2". Обидва матчі розпочнуться о 21.45 за київським часом.

"Барселона" і "Атлетіко" вдруге за три сезони зустрінуться в Лізі чемпіонів УЄФА, причому минулого разу, у 2014 році, мадридці виявилися сильнішими каталонців (1:1, 1:0), які вже дев'ятий раз поспіль зіграють у чвертьфіналі.

"Баварія" в свою чергу націлена уп'яте поспіль пробитися у півфінал Ліги чемпіонів, а "Бенфіка" постарається потрапити в четвірку кращих головного клубного єврокубка вперше з 1990 року.

Нагадаємо, київське "Динамо" у нинішньому сезоні вперше за 17 років пробилося у плей-офф Ліги чемпіонів, однак в 1/8 фіналу "біло-сині" поступилися англійському "Манчестер Сіті" (1:3, 0:0), який на стадії 1/4 фіналу двічі зіграє з французьким "Парі Сен-Жермен".

Фото: ©Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-