Футболісти збірної ветеранів України провідали воїнів АТО

Футболісти збірної ветеранів України провідали воїнів АТО

Укрінформ
Вже за доброю традицією в день матчу національної збірної команди України на футбольному полі також зустрічаються уболівальники обох країн-суперниць. Цього разу українська команда була підсилена гравцями збірної ветеранів, які напередодні гри завітали до Київського військово-клінічного госпіталю та поспілкувалися з воїнами АТО, що проходять лікування та реабілітацію.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі ФФУ.

"Гравці збірної ветеранів, легенди вітчизняного футболу - Сергій Ковалець, Іван Яремчук та Олег Саленко - завітали до воїнів з подарунками, презентувавши їм футболки, м’ячі, сувеніри", - зазначили у прес-службі. 

Такі візити є дуже важливими для наших героїв, оскільки їм конче потрібна психологічна підтримка та комфортне повернення до цивільного життя, вважає  Сергій Ковалець. "Ми провідали людей, які ризикують своїми життями заради нашої держави. Справило враження, що бійці мають віру у те, що вони роблять. Ми їм за це вдячні і маємо надію, що війна якнайскоріше закінчиться, і наші захисники будуть живі та здорові", - сказав екс-хавбек київського "Динамо".

Українські військовослужбовці, які є палкими уболівальниками синьо-жовтої дружини, були запрошені на сьогоднішній матч головної команди країни проти збірної Вельсу і зможуть тепер підтримати її безпосередньо з трибун столичного НСК "Олімпійський".

"Таким чином ми хочемо показати бійцям, що футболісти також є патріотами України. Але вони борються не на фронті, а на футбольному полі і дуже хочуть показати, що підтримують поранених хлопців", - зазначив куратор збірної ветеранів Олег Собуцький.

На делегацію ФФУ, у свою чергу, також чекав приємний сюрприз. Військові організували для відомих футбольних постатей екскурсію музеєм госпіталю. Після цього вони стали свідками вручення відзнак лікарям, які переїхали із Севастополя до Києва і нині працюють у столичному госпіталі.

Сама товариська гра, яка відбулася на столичному стадіоні "Локомотив", завершилася дружньою нічиєю - 3:3. Після провального першого тайму, в якому наші гості пропустили два "сухих" м’ячі від легенд українського футболу Олега Саленка та Івана Яремчука, валлійці не знітилися і змогли тричі засмутити українського голкіпера. "Синьо-жовті" ж  відповіли ще одним голом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-