"Андерлехт" - "Шахтар": Текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" проведуть у четвер матч у відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому команда Мірчі Луческу на арені "Констант Ванденсток" в Брюсселі зустрінеться з бельгійським клубом "Андерлехт".

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією матчу. Початок гри о 22.05.

Перша гра, яка відбулася 10 березня на "Арені Львів", завершилася перемогою "гірників" - 3:1.

До львівської зустрічі, коли у гостей автором єдиного м'яча став Франк Ашампонг, а у донеччан відзначилися Тайсон, Олександр Кучер і Едуардо, шляхи команд в єврокубках не перетиналися.

"Андерлехт" у семи матчах проти українських команд добився п'яти перемог при двох поразках. Всі три перемоги на своєму полі здобуті з різницею у два м'ячі.

"Шахтар" у семи останніх зустрічах з бельгійцями не програвав - з тих пір, як поступився з мінімальним рахунком у 1995 році "Брюгге".

"Шахтар" потрапив у плей-офф Ліги Європи після групового турніру Ліги чемпіонів, посівши третє місце в квартеті А, де також виступали "Реал", "Парі Сен-Жермен" і "Мальме". В 1/16 фіналу Ліги Європи "гірники" залишили за бортом турніру німецький "Шальке-04" з Гельзенкірхена (0:0, 3:0).

"Андерлехт" у свою чергу посів друге місце в квартеті J групового турніру Ліги Європи, де грав з "Тоттенгемом", "Монако" і "Карабахом", а на стадії 1/16 фіналу двічі переміг грецький "Олімпіакос" (1:0, 2:1 - у додатковий час).

Матч "Андерлехт" - "Шахтар" обслуговуватиме бригада арбітрів з Іспанії, яку очолює Антоніо Матеу Лаос. Делегат УЄФА - Тугомір Фрайман (Словенія), суддівський спостерігач - Збігнєв Пжесмицькі (Польща).

Фото: ©AFP/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-