Тренер

Тренер "Андерлехта": Наша команда може відіграти голи "Шахтаря"

Укрінформ
Головний тренер футболістів "Андерлехта" Беснік Хасі провів прес-клнференцію перед завтрашньою грою Ліги Європи проти донецького "Шахтаря".

Наставник бельгійського клубу вважає, що його команда в змозі відігратися після поразки 1:3 у першій грі у Львові, повідомляє Footboom

"Будемо вибирати склад з розрахунку того, що нам необхідно бути  обережними, але при цьому забивати мінімум двічі. Нам не можна давати "Шахтарю" простір: це дуже небезпечна команда, яка легко використовує вільні зони. Сподіваюся, що ми більше не робитимемо тих подарунків, які зробили "Шахтарю" тиждень тому. У грі проти "Арсенала" ми змогли відіграти три м'ячі. Думаю, і нині наша команда здатна відігратися ", - сказав тренер.

Хасі також зазначив, що у плані вивчення супернника для нього був корисним матч чемпіонату України, в якому "Шахтар" програв "Дніпру" - 1:4.

"Думаю, цей результат зумовило те, що деякі основні гравці "Шахтаря" не грали. У цілому, це був корисний матч для вивчення", - заявив наставник "Андерлехта".

Нагадаємо, що зустріч "Андерлехт" - "Шахтар" відбудеться у четвер, 17 березня, і розпочнеться на стадіоні "Констант Ванден Сток" о 22.05. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-