"Динамо" у Манчестері завершило єврокубковий сезон

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" не зуміли пробитися у чвертьфінал Ліги чемпіонів УЄФА, де вони востаннє грали 17 років тому.

Для "біло-синіх" єврокубковий сезон завершився на стадії 1/8 фіналу - команда Сергія Реброва програла двоматчеву дуель віце-чемпіону Англії "Манчестер Сіті" з загальним рахунком 1:3, повідомляє Укрінформ.

Результат у цьому протистоянні багато в чому визначила перша зустріч, в якій господарі НСК "Олімпійський" у Києві поступилися - 1:3. Сьогодні, через три тижні, на "Манчестер оф Сіті" динамівцям не вдалося нівелювати той гандикап - 0:0.

"Манчестер Сіті" - у чвертьфіналі.

Стадію 1/8 фіналу Ліги чемпіонів у вівторок намагаються подолати іспанський "Атлетико" і голландський ПСВ "Ейндховен", які зустрічаються у Мадриді.

Заключні дві путівки до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА розіграють у середу каталонська "Барселона" і лондонський "Арсенал", мюнхенська "Баварія" і туринський "Ювентус".

Раніше учасниками чвертьфінального раунду найпрестижнішого клубного турніру континенту стали "Вольсфбург", мадридський "Реал", "Парі Сен-Жермен" та лісабонська "Бенфіка".

Жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів пройде 18 березня в штаб-квартирі УЄФА в Ньоні (Швейцарія).

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-