Бій за шахову корону: перший хід зробила «Піккардійська терція»

Бій за шахову корону: перший хід зробила «Піккардійська терція»

Укрінформ
Учасники вокальної формації "Піккардійська терція" Андрій Капраль, Ярослав Нудик та Роман Турянин "благословили" восьму партію матчу за світову шахову корону серед жінок, що проходить у Львові.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, перший хід білими за Марію Музичук зробив Андрій Капраль.

«Ми вболіваємо трепетно і від щирого серця. Хочемо, аби цей перший хід, який ми зробили, став першим кроком до перемоги нашої Марічки», - зазначив Капраль.

За його словами, "піккардійці" пишаються тим, що Львівщина стала шаховою столицею і зуміла гідно прийняти змагання такого рівня. Вони сподіваються, що зроблений ними хід дозволить перервати смугу невдач, які спіткають нашу спортсменку.

Як повідомлялось, 12 березня розпочалась восьма шахова партія Матчу за світову шахову корону серед жінок. Рахунок становить 4,5:2,5 на користь китаянки Хоу Іфань. За правилами, якщо одна з учасниць Матчу набирає 5,5 очок – вона стає переможницею.

Призовий фонд матчу, який становить 200 тисяч євро, розподіляється таким чином: 60% переможниці та 40% - суперниці, що програла після десяти основних партій; якщо переможниця визначилась після тай-брейків, тоді розподіл 55% на 45%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-