Українська біатлоністка виграла спринт на Кубку IBU

Українська біатлоністка виграла спринт на Кубку IBU

Укрінформ
Передостанній день змагань на Кубку Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) в італійському Мартелле приніс гучний успіх українській збірній.

Надія Бєлкіна в спринтерській гонці на 7,5 км завоювала свій дебютний особистий подіум в кар'єрі. І він відразу виявився переможним, повідомляє Федерація біатлону України.

"У спринті лише сім учасниць пройшли обидва вогневі рубежі без промахів і однією з них виявилася саме Бєлкіна! При цьому Надя показала цілком пристойний хід (6-й час в гонці) і на останньому колі втримала перевагу в заочній боротьбі з росіянкою Світланою Слєпцовою і француженкою Марін Больє. Браво! Шикарне закінчення сезону, в якому крім особистої перемоги у Бєлкіної ще і два "золота" етапів Кубка IBU в змішаній естафеті!", - йдеться у повідомленні.

Інші наші дівчата виступили менш вдало. Марія Кручова і Юлія Журавок допустили занадто багато помилок у стрільбі і не зуміли завоювати кубкові очки, а Сніжана Тісеєва не вийшла на старт.

Загальний залік Кубка IBU виграла німецька біатлоністка Надін Хорхлер, яка сьогодні в заключній особистій гонці сезону показала 4-й результат. Кращою з українок тут стала Анастасія Меркушина, яка фінішувала на восьмій позиції, незважаючи на пропуск ряду етапів через участь в інших змаганнях.

Фото: © Denis Kostyuchenko

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-