Українські борці виграли ще три медалі чемпіонату Європи

Українські борці виграли ще три медалі чемпіонату Європи

Укрінформ
У четвертий день чемпіонату Європи-2016 з вільної, жіночої та греко-римської боротьби в Ризі (Латвія) скарбничка збірної України поповнилася нагородами.

На п'єдестал піднялися в п'ятницю Ганна Василенко (вагова категорія до 58 кг), Аліна Стадник-Махиня (69 кг) та Ален Засєєв (125 кг), які вибороли бронзові медалі континентальної першості, повідомляє Укрінформ.

У "малому фіналі" за 3-е місце Василенко взяла верх над Еліною Йохана Нільссон зі Швеції (4:2), Стадник-Махиня впевнено перемогла румунку Адіну Олену Попеску (12:2), а Засєєв здолав угорця Даніеля Лігеті (11:6).

В активі української збірної вже 11 нагород. У перші три дні срібними призерами стали Андрій Яценко (57 кг), Тетяна Кіт (55 кг), Оксана Гергель (60 кг), Юлія Ткач (63 кг), "бронзу" здобули Семен Радулов (65 кг), Ібрагім Алдатов (86 кг), Юлія Хавалджи-Благиня (53 кг) та Алла Черкасова (75 кг).

В суботу в Ризі почнуть виступ борці греко-римського стилю, які розіграють нагороди в категоріях до 59, 66, 98 і 130 кг. За Україну виступлять Дмитро Цимбалюк, Денис Дем'янков, Димитрій Тимченко та Олександр Чернецький відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-