ФФУ презентувала  медіа-центр збірної України на Євро-2016

ФФУ презентувала медіа-центр збірної України на Євро-2016

Укрінформ
У столичному Будинку футболу у четвер, 10 березня, пройшла презентація медіа-центру національної команди України на Євро-2016.

З планом заходів ФФУ під час чемпіонату континенту ознайомив журналістів голова робочої групи федерації на Євро-2016 Сергій Лашкул, повідомляє Укрінформ.

 "Будуть організовані фан-зони для уболівальників мінімум у 25-ти містах України. В тому числі - у Донецькій та Луганській областях. Зокрема, є попередня домовленість про організацію фан-зони у Краматорську", - зазначив Лашкул.

У трьох містах Франції, де, власне, українська збірна проведе матчі групового етапу - Ліллі, Ліоні та Марселі, у рамках спільного проекту з УЄФА будуть створені фан-посольства та функціонуватиме мобільна волонтерська група. Плануються концерти українських виконавців та проведення ходи уболівальників.

Що стосується національної збірної, то до старту чемпіонату Європи "синьо-жовті", крім запланованих товариських матчів зі збірними Кіпру та Уельсу, можуть провести ще три контрольні поєдинки - 29 травня, 2-го або 3 червня, а також 6 червня. Нині тривають переговори та пошук потенційних суперників. 

Приємну новину для фанів, які отримали ваучери на придбання квитків на матчі збірної України та планують підтримати команду у Франції, повідомив перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко. За домовленістю дипломатів України та Франції, уболівальники зможуть отримати візи за спрощеною процедурою, яку буде презентовано найближчим часом.

 За словами президента ФФУ Андрія Павелка, федерація робитиме все, щоб матчі ЧЄ-2016 змогли подивитися українські військовослужбовці, які проходять службу у зоні АТО.

"Важливим етапом нашої роботи, яку ми розпочали ще у відбірковому циклі, стала допомога нашим героям - воїнам АТО. Тому ми зробимо все можливе, аби наші воїни у своїх частинах змогли дивитися матчі чемпіонату Європи, а також, вже за традицією, будемо запрошувати тих хлопців, які відновилися, підтримати нашу збірну у Франції", - відзначив Павелко.

Нагадаємо, футбольне Євро-2016 пройде на полях Франції з 10 червня по 10 липня.

Фото: ffu.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-