Джамала стала амбасадором збірної України з футболу

Джамала стала амбасадором збірної України з футболу

Укрінформ
Федерація футболу України і компанія Adidas представили сьогодні на столичному НСК "Олімпійський" нову ігрову форму національної збірної України з футболу, в якій команда виступить у фінальній частині XV чемпіонату Європи.

Нову форму презентували амбасадори головної команди країни співачка Джамала, телеведучі Сергій Притула, Олександр Денисов спортивний комантатор Роберто Моралес та засновник гурту "Тінь Сонця" Сергій Василюк, передає кореспондент Укрінформу.

"Для мене велика честь бути серед амбасадорів збірної України. Мені здається, що музичний світ і світ спорту має багато спільного. Музиканти і спортсмени - це обличчя нашої країни. Сподіваюся, що наша команда покаже у Франції красивий футбол. А нам залишається вболівати і дарувати свою любов та підтримку", - сказала Джамала.

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко у притаманному йому стислому коментарі висловив надію на те, щоб нова форма принесла успіх команді на Євро-2016.

"А взагалі, головне не форма, а зміст", - лаконічно наголосив наставник "синьо-жовтих".

Особливість нової екіпіровки полягає в дизайні футболки, яка виконана в стилі Хенлі, а також орнаменті, сформованому переплетенням ниток, в результаті чого утворюється картатий візерунок, що складається з горизонтальних і вертикальних смуг.

При створенні футболки була використана технологія Сlimacool, головна особливість якої полягає в здатності регулювати температуру тіла спортсмена шляхом виведення надлишків вологи і тепла з поверхні шкіри за рахунок поєднання теплоотталківающіх і влаговиводящие матеріалів. За допомогою інфрачервоних камер, дизайнерам вдалося виявити основні зони тепло- і потовиділення спортсмена і використовувати технологію саме там, де необхідно контролювати інтенсивність температури тіла.

Свій перший матч у новій екіпіровці національна збірна команда України з футболу проведе вже 24 березня в домашньому поєдинку проти збірної команди Кіпру в Одесі.

Фото: nv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-