Віце-президент ФФУ: Маємо проводити матчі збірної бездоганно

Віце-президент ФФУ: Маємо проводити матчі збірної бездоганно

Укрінформ
Віце-президент Федерації футболу України Ігор Кочетов вважає, що спільним завданням для організаторів футбольних матчів за участю збірних команд та професіональних клубів є створення безпечних умов для відвідувачів стадіонів згідно з регламентами ФІФА, УЄФА та ФФУ.

Про це один з очільників ФФУ заявив під час навчального семінару для офіцерів безпеки футбольних клубів, співробітників з роботи з уболівальниками команд Прем'єр-ліги та Професіональної футбольної ліги України, а також директорів спортивних споруд, повідомляє прес-служба федерації

Кочетов підкреслив, що у контексті підготовки національної збірної України до фінальної частини Євро-2016 на порядок денний слід винести актуальне питання про можливість зняття санкцій зі стадіонів.

"Усі знають, що дві головні спортивні арени України "Арена Львів" та НСК "Олімпійський" піддані певним дисциплінарним санкціям у зв'язку з тим, що наші вболівальники неправильно поводилися в деяких моментах і припустилися порушеннь, що потягли за собою відповідні покарання. Необхідно переконати ФІФА, УЄФА, що ми здатні визнавати помилки, здатні на них реагувати та виправляти. Ті товариські матчі, які збірна проведе перед чемпіонатом Європи, будуть фактично лакмусовим папірцем, який покаже наше бажання і можливість виправити ці помилки. Маємо проводити ігри збырної бездоганно", - сказав Кочетов. 

Нагадаємо, що національна збірна України 24 березня проведе товариський матч із Кіпром, а 28 березня - Із Вельсом. Обидва поєдинки відбудуться на території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-