"Шальке-04" - "Шахтар": Текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" проведуть у четвер матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому команда Мірчі Луческу на "Арені АуфШальке" в Гельзенкірхені зіграє з німецьким клубом "Шальке-04".

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією матчу. Початок гри о 20.00.

Перша зустріч тиждень тому у Львові завершилася внічию - 0:0.

11 років тому на цій стадії турніру "Шахтар" пройшов "Шальке". Після нічиєї в Донецьку (1:1) "гірники" здобули мінімальну перемогу в Гельзенкірхені (1:0).

Підопічні Мірчі Луческу втретє грають в 1/16 фіналу турніру після завоювання Кубка УЄФА в 2009 році. У двох попередніх випадках "оранжево-чорні" далі не пройшли. У 2010 році "гірники" поступилися англійському "Фулгему" (1:2, 1:1), а в 2014-му - чеській "Вікторії" (1:1, 1:2).

На повторну зустріч "Шахтар" прибув без захисника Азеведо, а також хавбеків Бернарда і Дентіньйо, які через травми пропускали і перший поєдинок. Не зіграє на виїзді і дискваліфікований центрбек Олександр Кучер, який отримав червону картку на "Арені Львів".

У господарів також можуть бути втрати у складі. Швидше за все, цей матч Ліги Європи пропустять півзахисник Леон Горецька і нападаючий Ерік-Максим Шупо-Мотінг.

Матч "Шальке-04" - "Шахтар" обслуговуватиме бригада арбітрів зі Словенії, яку очолює Матей Юг. Функції делегата УЄФА покладені на француза Філіпа Прюдона, суддівським спостерігачем призначено італійця Маттео Трефолоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-