Ярмоленко прокоментував гру

Ярмоленко прокоментував гру "Динамо" у матчі Ліги Чемпіонів

Укрінформ
Півзахисник київського клубу Андрій Ярмоленко прокоментував поєдинок проти "Манчестер Сіті", в якому "Динамо" поступилося на своєму полі з рахунком 1:3.

Про це він розповів в ефірі телеканалу "Футбол1".

"Звичайно, тут розчарування. Прийшов повний стадіон. Не вдалося показати той футбол, в який домовлялися грати. Особливо перший тайм. Другий тайм краще, а в першому зовсім погано було", - зазначив Ярмоленко.

Він вважає, що команді було складно після першого пропущеного м'яча.

"Можливо перегоріли, може перенервували - важко по гарячих слідах щось говорити. Напевно, перший пропущений м'яч вплинув. В ньому ще моя провина є, тому що я повинен був грати з Агуеро - не встежив. В принципі, я думаю, перший м'яч трішки нас надломив психологічно", - гравець назвав головні причини невдачі.

"Сили, в принципі, були. Ми розуміли, що прийшов повний стадіон і не хотіли розчаровувати глядачів. Потрібно було виправляти ситуацію. Звичайно, погано, що в кінці пропустили третій м'яч", - вважає гравець української команди.

"Потрібно бути реалістами: звичайно, нам буде важко пройти далі, але поїдемо і будемо намагатися грати, показувати той футбол, який вимагає від нас тренерський штаб", - підвів підсумок Ярмоленко.

Як повідомлялося, раніше "Динамо" програло матч 1/8 Ліги Чемпіонів англійської команди "Манчестер Сіті" з рахунком 1:3.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-