Віктор Матвієнко: Варто позбавити

Віктор Матвієнко: Варто позбавити "Манчестер Сіті" шансу на контргру

Ексклюзив
Укрінформ
Футбольна легенда київського "Динамо" 70-х років, володар Кубка кубків та Суперкубка-1975 Віктор Матвієнко упевнений, що сьогоднішній матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Динамо" - "Манчестр Сіті" буде напруженим і... не дуже виразним.

Для досягнення успіху киянам необхідно позбавити шансу на контрдії потужну групу атаки англійців, крім того, зазначив знаменитий екс-захисник динамівців під час бліц-інтерв'ю кореспонденту Укрінформу.

"Зараз, після зимової перерви, напевно, не варто казати про найвищий ступінь готовності "Динамо" до такого важливого поєдинку. Безсумнівно, команда ще не може пресингувати, оскільки перебуває не в ідеальному фізичному стані. Є травми. Не секрет, що Ярмоленко нині - половина атакуючого потенціалу команди, а він готувався не в повну силу. Існують проблеми і у "Манчестер Сіті". Але, вважаю, остання програна зустріч на Кубок Англії - не показник. У цієї команди глибина складу вище, ніж у "Динамо ". Так, дії англійців в обороні не вражають, але у контратакуючій грі "Сіті" дуже сильний. Головне - позбавити гостей шансів на контратаки. У цілому ж, упевнений, матч буде напруженим і не дуже виразним", - сказав Матвієнко.

Шанси суперників на успіх він вважає рівними, але, з огляду на фактор власного поля, у процентному відношенні віддає перевагу українцям - 60 на 40.

"Шанси у" Динамо "на перемогу є. Звичайно, не можна пропускати. Якщо динамівці заб'ють, суперник піде в атаку і при цьому оголить тили... На власному полі шанси у "Динамо" на успіх у процентах вищі - 60 на 40. А зробивши хороший заділ , можна вже буде казати й про перемогу за сумою двох ігор", - підкреслив Віктор Антонович.

Нагадаємо, що матч "Динамо" - "МС" розпочнеться на київському НСК "Олімпійський" о 21.45. Його покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 2". За текстовою трансляцією поєдинку можна буде стежити на сайті Укрінформу.

Фото: ua-football.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-