У Києві

У Києві "Олімпійський" сьогодні охоронятимуть 2 тисячі поліцейських

Укрінформ
Більше двох тисяч працівників поліції забезпечуватимуть у середу правопорядок під час футбольного матчу "Динамо" - "Манчестер Сіті". 

Про це повідомляє Відділ комунікації Головного управління Національної поліції у м.Києві. 

"24 лютого 2016 року в Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться футбольний матч Ліги чемпіонів УЄФА між командами "Динамо" (Київ, Україна) та "Манчестер Сіті" (Манчестер, Англія). У зв'язку з цим правоохоронці посилять заходи безпеки у центральній частині міста", - йдеться у повідомленні.

Працівники Головного управління Національної поліції в м.Києві разом із приданими силами з інших регіонів, а також військовослужбовцями Національної гвардії України підсилять наряди в центральній частині столиці. На вулицях міста будуть нести службу понад 2 тис. правоохоронців, включаючи спецпідрозділи, вибухотехніків та кінологічну службу.

"Шановні водії! Правоохоронці звертаються до вас із проханням не порушувати правил дорожнього руху та не паркувати автомобілі на тротуарах доріг, прилеглих до стадіону. Столична поліція закликає вболівальників поводитися цивілізовано, ставитися одне до одного толерантно, не порушувати громадський порядок та сприяти правоохоронцям у виконанні їх функцій з охорони публічної безпеки. У випадку порушення законодавства, скоєння будь-яких протиправних вчинків, порушники будуть притягнуті до адміністративної чи кримінальної відповідальності", - наголошують у поліції.

Як повідомлялося, футболісти київського "Динамо" проведуть в середу перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому чемпіони України на столичному НСК "Олімпійський" будуть приймати віце-чемпіона Англії "Манчестер Сіті".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-