"Динамо" в 1/8 ЛЧ сьогодні зіграє з "Манчестер Сіті"

Укрінформ
Київське "Динамо" у середу зіграє перший поєдинок 1/8 фіналу футбольної Ліги чемпіонів з англійськоим клубом "Манчестер Сіті".

Матч, що розпочнеться на НСК "Олімпійський" о 21.45 за Києвом, обслуговуватиме іспанська бригада рефері на чолі з Антоніо Матеу Лаосом, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Головним арбітром призначений Антоніо Матеу Лаос. Лайнсмени - Пау Себріан Девіс і Роберто дель Паломар, додаткові асистенти - Хесус Хіль Мансано та Карлос Гомес, четвертий рефері - Рауль Кабанеро", - інформує сайт.

Зустріч покажуть українські телеканали "Україна" та "Футбол 1". Пряма онлайн-трансляція матчу - на сайті Укрінформу.

Гра також викликала величезний інтерес в усьому світі. Поєдинок покажуть загалом у 117 країнах, повідомили Укрінформу у прес-службі ФК "Динамо". "Гру "Динамо" - "МС" побачать у 117-ти країнах світу. Транслюватимуть її такі медіа-гіганти спортивної телеіндустрії, як Sky Sports, Fox Sports, Canal+, ESPN та інші", - зазначили у прес-службі.

На трибунах НСК "Олімпійський" під час матчу динамівців підтримуватимуть з-поміж інших люди, перед громадянською позицією та подвигами яких схиляються громадяни України. Як виявилося, не лише нашої, але й Сполучених Штатів Америки, де зусиллями української діаспори у Нью-Йорку була створена благодійна організація "Клуб шанувальників спорту". Саме цей клуб і придбав 91 квиток для військових АТО на матч ЛЧ, повідомили Укрінформу у прес-службі динамівців.

"Почесним президентом "Клубу шанувальників спорту" є легендарний  капітан "Динамо" 1961 року Віктор Каневський. На перераховані діаспорою кошти було придбано 91 квиток на матч "Динамо" - "Манчестер Сіті". Фан-клуб "Динамо" (Київ) розподілив їх серед військових 95-ї окремої аеромобільної бригади, 93-ї бригади, 72-ї бригади, батальйону "Донбас", батальйону "Айдар", батальйону імені Кульчицького, 24-го батальйону, військовослужбовців, які перебувають на лікуванні в Головному військовому клінічному госпіталі, футбольної команди, що складається з військовослужбовців, які протягом 2014-2015 років виконували завдання у зоні проведення АТО", - поінформували у прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-