Діаспора придбала квитки на гру

Діаспора придбала квитки на гру "Динамо" - "МС" для воїнів АТО

Укрінформ
На трибунах НСК "Олімпійський" під час футбольному матчі Ліги чемпіонів "Динамо" - "Манчестер Сіті" підтримувати улюблену команду будуть люди, перед громадянською позицією та подвигами яких схиляються громадяни нашої країни.

Як виявилося, не лише нашої, але й Сполучених Штатів Америки, де зусиллями української діаспори у Нью-Йорку була створена благодійна організація "Клуб шанувальників спорту". Саме цей клуб і придбав 91 квиток для військових АТО на матч ЛЧ, повідомили Укрінформу у прес-службі динамівців.

"Почесним президентом "Клубу шанувальників спорту" є легендарний  капітан "Динамо" 1961 року Віктор Каневський. На перераховані діаспорою кошти було придбано 91 квиток на матч "Динамо" - "Манчестер Сіті". Фан-клуб "Динамо" (Київ) розподілив їх серед військових 95-ї окремої аеромобільної бригади, 93-ї бригади, 72-ї бригади, батальйону "Донбас", батальйону "Айдар", батальйону імені Кульчицького, 24-го батальйону, військовослужбовців, які перебувають на лікуванні в Головному військовому клінічному госпіталі, футбольної команди, що складається з військовослужбовців, які протягом 2014-2015 років виконували завдання у зоні проведення АТО", - поінфрмували у прес-службі.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "МС" відбудеться 24 лютого у Києві на НСК "Олімпійський".

На фото: Віктор Каневський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-