Ярмоленко йде на другому місці серед можливих зірок плей-оф ЛЧ

Ярмоленко йде на другому місці серед можливих зірок плей-оф ЛЧ

Укрінформ
Англійське видання World Soccer, яке є одним із найвпливовіших ЗМІ у світовому футболі, склало список із шести найкращих футболістів, які можуть проявити себе на стадії плей-оф нинішньої Ліги чемпіонів УЄФА.

Як повідомляє прес-служба ФК "Динамо" (Київ), на 2-у місці у  зірковій компанії фігурує хавбек команди Андрій Ярмоленко. 

 World Soccer дав українському гравцеві таку характеристику: "Хоча жадібному на голи вінгеру (або другому нападаючому) ще належить пройти певний шлях, щоб стати в один ряд у залі клубної слави з великими динамівцями, такими як Олег Блохін, Віктор Колотов, Анатолій Дем'яненко та Андрій Шевченко, він, безумовно, рухається у правильному напрямку. Якщо Київ сподівається здолати "Манчестер Сіті", то саме 26-річний Ярмоленко може чинити тиск на оборонні порядки "городян", які періодично "провалюються". Ця місія цілком здійснена для футболіста, який володіє вмінням грати обома ногами з приголомшливою зміною ритму! У нього контракт із київським "Динамо" до 2020 року, але не виключений і трансфер за великі гроші до одного із клубів Західної Європи".

Нагадаємо, 24 лютого київське Динамо прийме на своєму полі англійський "Манчестер Сіті" у першій грі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-