Берд: Кличко не зміг пристосуватися до стилю Ф'юрі

Берд: Кличко не зміг пристосуватися до стилю Ф'юрі

Укрінформ
Колишній дворазовий чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі американець Кріс Берд вважає, що головною причиною поразки Володимира Кличка від британця Тайсона Ф'юрі стало невміння українця пристосуватися до тактики суперника.

Про це повідомляє Boxingnews.

"Головною проблемою Володимира в цьому бою стало невміння пристосовуватися. Кличко бився із хлопцем 206 см на зріст, який добре рухається і працює джебом. У такому випадку варто йти вперед. Треба мати напоготові плани на всі випадки - від А до Z. Здається, Володимира шокувало, що Ф'юрі повів бій у такому стилі. У рингу потрібно бути готовим до всього, особливо чемпіону, адже кожен хоче відібрати в тебе твій пояс. Але ж Кличко так довго був на троні. Під час підготовки до бою він напевно думав, якщо Стів Каннінгем звалив цього боксера (Тайсона Ф'юрі, - Ред.), то для нього це взагалі буде легка робота. Насправді ж молодого, "голодного" хлопця перемогти нелегко ", - сказав Берд.

Нагадаємо, Ф'юрі відібрав у Кличка чемпіонські пояси за версіями WBO, WBA, IBF і IBO, перемігши його за очками 28 листопада минулого року у Дюссельдорфі.

Матч-реванш має відбутися нинішнього року. Його точна дата досі не визначена.

Фото: mlive.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-