Біатлон. Артем Прима увійшов в топ-10 гонки переслідування в Преск-Айлі

Біатлон. Артем Прима увійшов в топ-10 гонки переслідування в Преск-Айлі

Укрінформ
Український біатлоніст Артем Прима увійшов до першої десятки гонки переслідування на 12,5 км передостаннього в сезоні, восьмого етапу Кубка світу, який проходить в Преск-Айлі (США).

Про це повідомляє Федерація біатлону України.

"Артем Прима, який стартував раніше за інших українців, припустився трьох помилок у стрільбі, але при цьому продемонстрував вельми пристойний, 16-й хід в гонці. Все це дозволило Артему вдруге в кар'єрі фінішувати у десятці кращих Кубка світу! Прима домігся прогресу з 16 -го на 9-е місце!", - наголошується у повідомленні.

Ще більше позицій відіграв Олександр Жирний, який з тими ж трьома колами штрафу з 31-го стартового піднявся на 16-е місце, тим самим в черговий раз оновивши своє особисте досягнення в гонках серед найсильніших. Нарешті, особистий рекорд встановив Дмитро Русинов, вперше в кар'єрі набравши кубкові очки - 33-й результат після фінішу на 49-му місці в спринті. Десять позицій відіграв і Сергій Семенов, який на фініші був 25-м.

"Золото" на цій дистанції здобув лідер загального заліку Кубка світу француз Мартен Фуркад. Другим з відставанням 24,8 секунди фінішував представник Норвегії Йоганнес Бьо. Третє місце з більш ніж хвилинним відставанням від переможця посів росіянин Антон Шипулін.

У суботу, 13 лютого, біатлоністи вийдуть на старт естафетної гонки 4х7,5 км.

Фото: biathlonfans.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-