Тейшейра: Шкода, що не виграю із

Тейшейра: Шкода, що не виграю із "Шахтарем" Лігу чемпіонів

Укрінформ
Тепер вже екс-футболіст донецького "Шахтаря" бразилець Алекс Тейшейра, який перейшов до китайського клубу "Цзянсу Сайнті",  попрощався з українськими уболівальниками.

Атакуючий хавбек зазначив, що він завжди мріяв виграти із "Шахтарем" Лігу чемпіонів УЄФА, повідомляє офіційний сайт "гірників"

"Я пережив у "Шахтарі" багато щасливих моментів. Завоював як різні трофеї, так і повагу до себе. Нині готовий рухатися до нових цілей і відкриттів у своєму житті. Звичайно, я засмучуюся через те, що залишаю в Україні багато друзів і людей, яких знав. Буду дуже сумувати. Думаю, кожен футболіст "Шахтаря" хоче виграти Лігу чемпіонів з цією командою. На жаль, тепер у мене не буде можливості у складі "гірників" завоювати те, до чого ми всі йшли, чого давно хотіли і до чого прагнемо нині. Найголовніша мета - залишатися таким же, яким я був у "Шахтарі", особливо останнім часом. А ще - допомагати своїй команді здобувати перемоги, виводити її на топ-рівень, бути чемпіоном і кращим бомбардиром", - сказав Тейшейра.

Нагадаємо, що сьогодні, 5 лютого, "Шахтар" офіційно оголосив про перехід Тейшейри до китайського клубу "Цзянсу Сайнті". Трансферна вартість гравця склала 50 мільйонів євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-