"Отамани" приймають "Турецьких завойовників" у Львівському цирку

Укрінформ
Після феєричної перемоги над "Китайськими драконами" (5:0) "Українські отамани" продовжують підготовку до виступів у наступних поєдинках Всесвітньої серії боксу. 

Як повідомляє офіційний сайт ФБУ, 12 лютого у приміщенні Львівського державного цирку наша команда проведе матчеву зустріч із "Турецькими завойовниками"

"Чудовий старт на початку сезону довів, що команда перебуває у належних фізичних кондиціях. - зазначив головний тренер "Отаманів" Леоонід Лоївський. - Перемога з рахунком 5:0 у попередньому турі змагань додає нам неабиякого оптимізму на подальшу боротьбу у 6-у сезоні WSB. Попереду на нас очікують дві домашні зустрічі проти надзвичайно сильних команд з Туреччини та Куби. Маємо надію, що 12 лютого проведемо не менш яскраві поєдинки і зможемо підійти до матчевої зустрічі із кубинцями у статусі лідерів нашої підгрупи". 

У Львові ми побачимо бої у вагових категоріях 49, 56, 64, 75 та 91 кг. Офіційні склади команд будуть оголошені 9 лютого. Очікується, що за "Українських отаманів" виступлять представники львівської школи боксу.

Додамо, що за результатами попередніх поєдинків "Турецькі завойовники" посідають третє місце у підгрупі А з трьома заліковими балами. В активі турецької команди одна перемога над "Китайськими драконами" та одна поразка, якої вони зазнали у матчі проти "Кубинських приборкувачів".

"Українські отамани", провівши одну матчеву зустріч, перебувають на  другій сходинці підгрупи А з трьома очками в активі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-