Український біатлоніст запізнився на естафету і позбавив команду медалі

Український біатлоніст запізнився на естафету і позбавив команду медалі

Укрінформ
Збірна України завершила юніорський чемпіонат світу з біатлону в румунському Чейле-Градістей гучним конфузом.

Як повідомляє Федерація біатлону України, після трьох етапів естафети 4х7,5 км у юніорів українська команда зусиллями Віталія Труша, Максима Івка та Назарія Цебрінського йшла третьою. Але у фінішному містечку Назарію нікому було передавати естафету!

"Антон Мігда, мабуть, не чекав такої прудкості від товариша по збірній, і просто запізнився до свого етапу. Так збірна України позбулася можливості завоювати першу в своїй історії медаль юніорів в естафетних гонках чемпіонату світу. І хоча на трасі і стрільбищі свій етап Антон відпрацював дуже якісно, втрачені півтори хвилини коштували нашій збірній "бронзи". Підсумкове п'яте місце стало кращим в естафетах для нашої юніорської збірної за останні три роки", - йдеться в повідомленні.

Переможцем же останньої гонки світової першості стали російські юніори, які виграли всього з двома запасними патронами майже дві хвилини у команди Німеччини. Бронзові нагороди дісталися чеським біатлоністам.

Загальний підсумок виступу збірної України в Чейле-Градістей - 3 медалі. Срібним призером в індивідуальній гонці серед юніорок стала Анастасія Меркушина, а Ганна Кривонос після "бронзи" в спринті виграла "срібло" в гонці переслідування серед дівчат.

На фото: Антон Мігда (biathlon.com.ua)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-