Українські біатлоністки - п'яті в естафеті на юніорському ЧС-2016 в Румунії

Українські біатлоністки - п'яті в естафеті на юніорському ЧС-2016 в Румунії

Укрінформ
Українські біатлоністки Марія Кручова, Анастасія Меркушина та Сніжана Тісеєва посіли п'яте місце в естафеті 3х6 км у заключний день юніорського чемпіонату світу в Чейле-Градістей (Румунія).

Про це повідомляє Федерація біатлону України.

"Початок гонки видалося невдалим: Марія Кручова після трьох запасних патронів на двох рубежах передала естафету лише десятою, відстаючи на хвилину і 20 секунд від швейцарки Лєни Хекі. На другому етапі Анастасія Меркушина спробувала повернути команду в боротьбу за медалі - Настя піднялася на п'яту позицію і скоротила відставання від лідерів до 26 секунд! Суперниці Сніжани Тісеєвой по завершального етапу давали українці шанси неточною стріляниною, але можливість поборотися хоча б за "бронзу" розбилася об два додаткові патрона в стійці - Тісеєва вийшла на трасу четвертою, пропустивши після цього ще й швидшу німкеню Хеттіг", - наголошується у повідомленні.

Перемогли в естафеті юніорки Норвегії. На останньому колі скандинавська команда обійшла своїх сусідів зі Швеції. Бронзовими призерами стали спортсменки з Австрії.

Першість світу в Чейле-Градістей завершить у вівторок естафета 4х7,5 км у юніорів.

Нагадаємо, в активі українських біатлоністів три медалі. Срібним призером в індивідуальній гонці серед юніорок стала Анастасія Меркушина, а Ганна Кривонос після "бронзи" в спринті виграла "срібло" в гонці переслідування серед дівчат.

Фото: biathlon.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-