Помер відомий спортивний телережисер Микола Рябов

Помер відомий спортивний телережисер Микола Рябов

Укрінформ
На 60-му році життя 26 січня перестало битися серце відомого українського телережисера Миколи Рябова. Навряд чи знайдеться людина в спортивному світі України, яка не чула б ім'я цього фахівця. Особливо ж - у футбольному середовищі.

Про це "Динамоманії" повідомив віце-президент київського "Динамо" Олексій Семененко, багаторічний друг, кум і колега Рябова.

"З точки зору його внеску в справу розвитку та іміджу українського футболу Микола Рябов - настільки ж знакова і авторитетна особистість, як і наші провідні гравці, тренери та функціонери. Його ім'я, безумовно, буде вписано в історію нашого футболу золотими літерами. Навіть в конкурентному середовищі своїх колег Микола Рябов беззаперечно вважався кращим спортивним телережисером країни. Напевно, складно знайти вид спорту, в якому б до тонкощів і деталей не розбирався Микола, і цього не могли не помічати ті, хто дивився телетрансляції в його виконанні", - розповів Семененко.

Він особливо відзначив яскравий багатогранний професійний талант Миколи Рябова в режисурі футбольних трансляцій.

"Його найвищий рівень показу матчів Ліги чемпіонів за участю моєї рідної команди неодноразово відзначався телебосами УЄФА. Таким же був рівень і його трансляцій сотень і сотень матчів за участю різних футбольних збірних і клубних українських команд протягом тридцяти років", - підкреслив віце-президент ФК "Динамо (Київ).

Незмінне почуття справедливості, помножене на дивну м'якість, доброту і порядність, готовність прийти на допомогу тому, хто її потребував - таким Микола Рябов залишиться в пам'яті тих, хто його знав.

"Для мене ж особисто він був більше ніж другом - братом", - зізнався Олексій Семененко.

Фото: telegraf.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-