Тайсон впевнений, що Кличко поб'є Ф'юрі

Тайсон впевнений, що Кличко поб'є Ф'юрі

Укрінформ
Легенда боксу, колишній абсолютний чемпіон світу Майк Тайсон впевнений, що Володимир Кличко здобуде перемогу в реванші і відбере пояси WBA/WBO у Тайсона Ф'юрі.

"Я не можу собі уявити, щоб Кличко програв цей матч-реванш. Я не думаю, що хтось може його побити, коли він насправді б'ється", - наводить його слова ZN,ua.

Водночас Тайсон розуміє, чому Володимир зазнав поразки в першому поєдинку і радить українцеві замислитися про завершення кар'єри.

"Будьмо реалістами - він втомився, він б'ється все своє життя. Він грамотний хлопець. Чому ж він не зупиниться? Гроші у нього є. Не можна говорити бійцеві, коли він повинен йти, але він повинен піти перед тим, як почне завдавати шкоди своєму здоров'ю. Йому потрібно залишити це л...но".

Як повідомляв Укрінформ, Володимир Кличко 28 листопада в Дюсельдорфі (Німеччина) зазнав поразки від Ф'юрі, втративши чемпіонські пояса за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO), Міжнародної боксерської федерації (IBF) і Міжнародної боксерської організації (IBO).

У грудні IBF позбавила Ф'юрі чемпіонського пояса в суперважкій вазі за відмову зустрітися з обов'язковим претендентом IBF.

Бій-реванш запланований на 7 травня. Ф'юрі хотів провести бій-реванш з Кличком в Англії, але, за даними видання, поєдинок пройде в Німеччині, можливо, на футбольному стадіоні "Альянц Арена" в Мюнхені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-