УЄФА дозволив автоматично визначати взяття воріт на Євро-2016

УЄФА дозволив автоматично визначати взяття воріт на Євро-2016

Укрінформ
Виконком Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) на своєму першому в нинішньому році засіданні в Ньйоні (Швейцарія) затвердив використання системи автоматичного визначення взяття воріт на чемпіонаті Європи-2016 у Франції, а також у Лізі чемпіонів УЄФА-2016/17.

Про це інформує офіційний сайт УЄФА.

"Система автоматичного визначення взяття воріт буде використовуватися на Євро-2016 у Франції і в Лізі чемпіонів УЄФА-2016/17 починаючи з 1/8 фіналу. Поряд з даною системою на турнірах будуть як і раніше працювати додаткові помічники головного арбітра, що спостерігають за подіями в штрафному майданчику і біля нього. Компанія, яка надасть обладнання для автоматичного визначення взяття воріт, буде оголошена пізніше. Виконавчий комітет УЄФА також розгляне можливість запровадження системи автоматичного визначення взяття воріт в Лізі Європи УЄФА, починаючи з групового етапу сезону 2017/18", - наголошується у повідомленні.

Виконавчий комітет УЄФА одноголосно ухвалив рішення підтримати кандидатуру Джанні Інфантіно на виборах президента Міжнародної федерації футболу (ФІФА).

Виконком також вирішив не призначати дату виборів президента УЄФА, поки не вичерпані всі апеляційні можливості його екс-глави Мішеля Платіні.

На фото: Виконавчий комітет УЄФА в Ньйоні. (©Getty Images)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-