Australian Open. Світоліна продовжить виступ лише в міксті

Australian Open. Світоліна продовжить виступ лише в міксті

Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна невдало зіграла в четвертий день Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу (Australian Open), що проходить у Мельбурні.

У другому колі одиночного розряду харків'янка, посіяна під 18-м номером, програла в четвер 18-річній японці Наомі Осака - 4;6, 4:6, а потім у парі з Дариною Гавриловою з Австралії поступилася росіянкам Анастасії Павлюченковій та Олені Весніній - 0:6, 2:6, повідомляє Укрінформ.

Свій виступ у Мельбурні українка тепер продовжить у змішаному розряді. У першому колі міксту Еліні Світоліной і новозеландцю Артему Сітаку протистоятимуть словенка Андреа Клепач і філіппінець Тріт Хьюей.

У жіночих змаганнях боротьбу продовжують чотири українки. У третьому колі одиночного розряду Катерина Бондаренко завтра зустрінеться з 12-м номером "посіву" швейцаркою Беліндою Бенчич. Потім Катерина Бондаренко і Ольга Савчук вийдуть на корт проти посіяних під другим номером Хао Чін Чань і Юн-Янь Чань з Китайського Тайбея, а сестри Людмила і Надія Кіченок розіграють путівку до третього кола парного розряду з першим номером турніру Мартіна Хінгіс (Швейцарія) - Саня Мірза (Індія).

А ось чоловічий турнір Australian Open залишився без представників України. Сергій Стаховський та словак Мартін Кліжан сьогодні поступилися тандему-лідеру "посіву" Жан-Жюльєн Ройєр (Голландія) - Хоріа Текау (Румунія) - 5:7, 2:6, а Олександр Долгополов і росіянин Дмитро Турсунов програли уругвайсько-іспанському дуету Пабло Куевас - Марсель Гранольєрс - 2:6, 2:6.

Фото: zimbio.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-