Теніс. Українські пари успішно стартували в Мельбурні

Теніс. Українські пари успішно стартували в Мельбурні

Укрінформ
Українські дуети Людмила Кіченок - Надія Кіченок і Катерина Бондаренко - Ольга Савчук вийшли у друге коло парного розряду Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу, що проходить у Мельбурні.

Сестри Кіченок у середу перемогли австралійський тандем Кімберлі Біррелл - Прісцилла Хон - 6:4, 6:3, а Бондаренко та Савчук впевнено переграли інтернаціональну пару Алізе Корне (Франція) - Магда Лінетт (Польща) - 6:4, 6:0, повідомляє Укрінформ.

Путівку до третього кола змагань Людмила і Надія Кіченок розіграють з переможцями протистояння між першою парою турніру Мартіна Хінгіс (Швейцарія) - Саня Мірза (Індія) і колумбійсько-бразильським дуетом Маріана Дуке-Маріно - Телья Перейра.

Суперниці Катерини Бондаренко і Ольги Савчук визначаться в матчі посіяних під другим номером Хао Чін Чань і Юн-Янь Чань (Китайський Тайбей) з Денисою Аллертовою (Чехія) і Демі Схюрс (Голландія).

Нагадаємо, Катерина Бондаренко успішно подолала друге коло одиночних змагань, взявши гору над росіянкою Світланою Кузнєцовою, посіяною під 23-м номером. За місце в 1/8 фіналу Australian Open українка посперечається з 12-ю "ракеткою" турніру швейцаркою Беліндою Бенчич.

На фото: сестры Киченок (zimbio.com)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-