Василя Уткіна відсторонили від ефіру за коментування крізь сон

Василя Уткіна відсторонили від ефіру за коментування крізь сон

Укрінформ
Спортивний коментатор Василь Уткін розповів, що його відсторонили від коментування футбольних матчів на телеканалі «Матч ТВ» після зустрічі між «Байєром» та «Барселоною» 9 грудня 2015 року.

За словами Уткіна, під час ефіру він заснув і коментував закінчення першого тайму крізь сон, повідомляє «Медуза».

Уткін пояснив, що протягом кількох років страждає хронічним розладом сну. «Природно, дуже легко зрозуміти, що справа саме в цьому, тому що в другому таймі не було ніяких проблем взагалі. Більш того, в той день мене бачило дуже багато людей — самих різних, аж до самої гри. Тому будь-які інші підозри можуть бути фактично спростовані», — пояснив він.

За словами Уткіна, йому не пояснили причину відсторонення, однак він припускає, що справа саме в цьому матчі. Журналіст підкреслив, що не бачить у звільненні нічого ненормального, а також зазначив, що продовжує роботу на каналі в інших якостях, у тому числі як ведучий програми та автор матеріалів на сайті «Матч ТВ».

Як випливає з опублікованих на Youtube уривків матчу, Василь Уткін коментує не зовсім те, що відбувається на екрані.

Уткін коментує Байєр - Барселона ЛЧ 09.12.2015.

Про звільнення Василя Уткіна від коментування матчів на каналі «Матч ТВ» стало відомо ввечері 12 січня.

Уткін працює на «Матч ТВ» з осені 2015 року. Під час створення каналу він неодноразово критикував генерального продюсера «Матч ТВ» Тіну Канделакі, однак згодом вирішив співпрацювати зі спортивним каналом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-