Хокеїсти влаштували масову бійку на матчі НХЛ

Хокеїсти влаштували масову бійку на матчі НХЛ

Відео
Укрінформ
Під час поєдинку Національної хокейної ліги між "Сент-Луїс Блюз" і "Нью-Джерсі Девілз" сталася масова бійка хокеїстів: у з'ясуванні стосунків взяли участь всі гравці, які в цей момент знаходилися на льоду.

Про це повідомляє "Апостроф".

Інцидент стався на початку третього періоду, коли господарі вели в рахунку 4:2. Нападник "дияволів" Боббі Фарнхем опинившись на льоду після силового прийому, піднявся і помстився іншому хокеїстові "блюзменів" — Дмитру Яшкину.

Цей епізод викликав обурення не тільки у глядачів, але й у всієї команди із Сент-Луїса: половина з п'ятірки накинулася на порушника, а решта стали розбиратися по парам. Найбільш яскрава бійка вийшла у Жордіна Туту і Райана Рівза — Туту опинився в нокауті після першого ж удару бійця "Блюз".

Незважаючи на масовість бійки, хокеїсти отримали на дві команди всього лише 28 хвилин штрафу за цей епізод. А сама гра завершилася перемогою "блюзменів" 5:2 — остання шайба влетіла вже у порожні ворота, коли гості намагалися врятувати поєдинок і замінили воротаря на шостого польового.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-