Результат реваншу з Ф'юрі буде іншим, обіцяє Кличко-молодший

Результат реваншу з Ф'юрі буде іншим, обіцяє Кличко-молодший

Укрінформ
Екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко пообіцяв взяти у британця Тайсона Ф'юрі реванш за поразку одноголосним рішенням суддів, яку він зазнав у листопаді минулого року, і зізнався, що все ще відчуває душевний біль у зв'язку з цією поразкою.

Про це Кличко-молодший розповів в інтерв'ю німецькому виданню Spiegel.

"Фізично більше не боляче. На щастя, я пішов з рингу лише з парою розтинів. Інших пошкоджень у мене не було. А ось всередині, звичайно, ще боляче. У мене велике его. Моє его - це мій двигун, але цей двигун страждає від поразки", - зізнався екс-чемпіон світу.

За його словами, перед боєм з Ф'юрі він був дійсно в кращому фізичному стані, однак якщо немає балансу фізичних кондицій і психології, в рингу доводиться дуже непросто.

"Я не вступав у бій. Причину цього я проаналізував і знаю, що робити в майбутньому. Кінцевий результат (матчу-реваншу) однозначно буде іншим", - запевнив Володимир Кличко.

Як повідомлялося, матч-реванш Кличко - Ф'юрі відбудеться або в кінці квітня (орієнтовні дати: 23/30 квітня) або 7 травня. Місцем проведення поєдинку, швидше за все, буде батьківщина Ф'юрі Великобританія.

Нагадаємо, 28 листопада 2015 в Дюссельдорфі Володимир Кличко програв Ф'юрі за очками, втративши чемпіонські пояси за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO), Міжнародної боксерської федерації (IBF) і Міжнародної боксерської організації (IBO).

Фото: faz.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-