Ротань не полетів з

Ротань не полетів з "Дніпром" на збір до Туреччини

Укрінформ
Делегація футбольного клубу "Дніпро" (Дніпропетровськ) вирушила в середу до Туреччини на перший цього року тренувальний збір без кількох основних гравців.

Про це повідомляє прес-служба "Дніпра".

"Пройшовши за два дні медобстеження, "Дніпро" приступає до тренувань. Для цього наша команда вирушила в знайомий по минулій зимі готель Gloria Sport Arena, що в турецькому Белеку. Там дніпряни працюватимуть до 25 січня", - йдеться у повідомленні.

У зборі візьмуть участь 27 футболістів:

воротарі - Денис Бойко, Ян Лаштувка, Олексій Баштаненко;

захисники - Лео Матос, Євген Чеберячко, Іван Томечак, Папа Гуйє, Андерсон Піко, Артем Федецький, Дмитро Чигринський, Володимир Адамюк, Валерій Лучкевич, Станіслав Гудзь;

півзахисники - Джон Руїс, Едмар, Бруно Гама, Роман Безус, Євген Шахов, Сергій Політило, Олександр Кобахідзе, Юрій Вакулко, Максим Луньов, Єгор Назарин, Євген Чеберко;

нападаючі - Євген Селезньов, Роман Зозуля, Денис Баланюк.

У списку відсутні кілька основних гравців. Руслан Ротань, Матеус і Дуглас залишилися у Дніпропетровську з медичних причин. Капітан "Дніпра", враховуючи складний попередній рік та перенесену травму, поки працюватимете за індивідуальним планом. Дуглас завершує відновлення після артроскопічний операції на коліні, а Матеус отримав пошкодження м'яких тканин під час відпустки. Очікується, що ці троє футболістів приєднаються до загальної групи на другому зборі.

У той же час на збір вирушили виступали у луцькій "Волині" на правах оренди Сергій Політило і Олександр Кобахідзе. Також "Дніпро" перегляне Володимира Адамюка із дніпродзержинської "Сталі". 24-річний захисник у першій частині чемпіонату провів 16 матчів (всі в основному складі) і забив 1 м'яч. Крім того, спробують свої сили в першій команді вихованці резерву дніпрян: Юрій Вакулко, Максим Луньов, Єгор Назарин та Євген Чеберко.

Фото: fcdnipro.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-