Легкоатлети назвали кращих спортсменів грудня

Легкоатлети назвали кращих спортсменів грудня

Укрінформ
Федерація легкої атлетики України (ФЛАУ) за підсумками голосування серед членів Ради ФЛАУ, представників ЗМІ та вболівальників (у мережі Facebook) визначила кращих легкоатлетів грудня в Україні.

Про це повідомляє офіційний сайт ФЛАУ.

"У чоловіків найкращим визнано Василя Коваля, який посів 13-е місце на чемпіонаті Європи з кросу у Єрі (Франція), подолавши  дистанцію 10 117 метрів за 30 хвилин 33 секунди. У жінок поза конкуренцією була Вікторія Погорєльська. В останньому місяці минулого року в її активі перемога на міжнародних змаганнях в Іспанії - з кросу у Кінтанарі-де-ла-Орден (8 км - 27.37), друге місце на міжнародних змаганнях з бігу на шосе у Кревільєнті (10 км - 34.57) та друге місце на міжнародних змаганнях з бігу на шосе у Кастеллонні (10 км - 34.26)", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, кращою легкоатлеткою країни у 2015 року було визнано Людмилу Оляновську, яка здобула бронзову нагороду на пекінському чемпіонаті світу у спортивній ходьбі на 20 км, встановивши рекорд України. Кращим легкоатлетом країни вдруге поспіль став стрибун у висоту Богдан Бондаренко, який виграв "срібло" чемпіонату світу-2015.

Фото: uaf.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-