Динамівці вшанували пам'ять Валерія Лобановського

Динамівці вшанували пам'ять Валерія Лобановського

Укрінформ
Київські динамівці віддали данину пам'яті на честь 77-річчя з дня народження великого українського футболіста і тренера Валерія Валерія Васильовича Лобановського.

Урочисті пам'ятні заходи пройшли у середу, 6 січня, на Байковому кладовищі та біля клубного стадіону, повідомили у прес-службі ФК "Динамо".

"Рідні та близькі, футболісти динамівського клубу різних поколінь, працівники Федерації футболу України, Київської міської федерації футболу та міськадміністрації, ветерани, тренери, учні клубної академії, співробітники ФК "Динамо", уболівальники поклали квіти і схилили голови на знак величезної поваги до наставника, ім'я якого вписано золотими літерами в історію київського "Динамо", - розповіли у прес-службі.

Практично у повному складі прийшли однокласники Валерія Васильовича, які з теплотою зберігають пам'ять про друга дитинства та молодості. Їхніми зусиллями у загальноосвітній школі I-III ступенів №319, де навчався Валерій Лобановскький, вже кілька років працює музей, присвячений легендарному динамівцю, а минулої осені був встановлений бюст. Над ним попрацювали відомі скульптори Лев та Юлій Синькевичі.

Нагадаємо, що місяць тому Київська міська рада перейменувала Червонозоряний проспект на проспект імені Валерія Лобановського.

Цього дня хочеться нагадати одну із безсмертних цитат Валерія Васильовича: "Тренер зобов'язаний вчитися все життя. Тільки-но перестав  вчитися - перестав бути тренером. Час не обдуриш...".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-