Зідан очолив мадридський

Зідан очолив мадридський "Реал"

Укрінформ
Рафаель Бенітес затримався біля керма мадридського "Реала" тільки на сім місяців: у понеділок на посаді тренера іспанця змінив француз Зінедін Зідан, який до недавнього часу працював з другою командою "королівського клубу".

Про це повідомляє офіційний сайт Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

"Рафаель Бенітес залишив посаду головного тренера "​​Реала". Іспанця, який відпрацював з "королівським клубом" всього сім місяців, змінив Зінедін Зідан. Після оголошення про відставку 55-річного фахівця була оприлюднена інформація про нову роль Зідана, який до призначення Бенітеса входив до тренерського штаб Карло Анчелотті, а з 2014 року працював з другою командою "Реала" - "Кастільєю", - йдеться у повідомленні.

"Це важливий для мене день. Зараз я схвильований більше, ніж тоді, коли підписував контракт футболіста. Віддам цій роботі серце і душу, щоб все склалося добре", - заявив 43-річний Зідан, який в понеділок постав перед публікою разом з родиною.

Виступ у Лізі чемпіонів УЄФА "Реал" продовжить 17 лютого, коли проведе на виїзді перший матч 1/8 фіналу з римською "Ромою". Зідан, який отримав тренерську ліцензію УЄФА категорії Pro в травні минулого року, постарається повторити успіх, здобутий ним в ролі футболіста в сезоні 2001/02. Тоді він забив за "Реал" легендарний переможний гол у фіналі з леверкузенським "Байєром" у Глазго.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-