"Волинь" отримала двотижневу відстрочку з Лозанни

Укрінформ
Луцька "Волинь" після рішення Спортивного лозаннського суду про виплату боргу сенегальському футболісту Іссе Ндойє у розмірі 900 тис дол дістала шанс уникнути втрати шести очок у турнірній таблиці чемпіонату України, які клуб також може втратити за рішенням суду.

Як стало відомо у понеділок, команда Віталія Кварцяного отримала відстрочку майже до кінця січня 2016 року, повідомляє видання MatchDay. 

"Протягом найближчих двох тижнів" Волинь ", щоб уникнути втрати очок, має розрахуватися з усіма боргами. У тому випадку, якщо лучани не виконають рішення суду, у подальшому" Волинь "можуть позбавити дев'яти очок, а потім перевести команду до першого дивізіону", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, влітку 2011 року сенегалець Ндоє проігнорував збори луцької команди, виїхавши в невідомому напрямку незважаючи на діючий контракт. "Волинь" подала документи на його дискваліфікацію. У свою чергу, голкіпер у 2012 році опинився у складі новачка німецької Бундесліги "Гройтер Фюрта". Того ж року він подав на "Волинь" позов до Палати ФІФА - нібито через заборгованість по зарплаті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-