Тренер «Маріуполя»: «Динамо» зраджує своїх маріупольських вболівальників

Тренер «Маріуполя»: «Динамо» зраджує своїх маріупольських вболівальників

Укрінформ
Олександр Севидов вкотре переконує «Динамо» приїхати грати в Маріуполь.  

Головний тренер «Маріуполя» Олександр Севидов поділився думкою про безпеку проведення матчів УПЛ в місті. Про це він розповів виданню «Сегодня».

«За той рік, що я тут перебуваю, не траплялося абсолютно ніяких інцидентів, пов'язаних з тим, що тут поруч зона АТО. Ніякого обстрілу міста, навіть околиць, не було.

Маріуполь живе своїм звичним, мирним життям. І всі ці розмови виглядають вже просто смішно. Мені не з руки когось у чомусь переконувати, а давати гарантії я взагалі не уповноважений. Скажу лише, що моя сім'я живе тут зі мною, дочка ходить в садок, і у мене немає побоювань за життя і безпеку моїх близьких.

Читайте також: Тренер «Маріуполя»: Гройсман і Порошенко спокійно приїздять в Маріуполь, а «Динамо» і «Карпати» не можуть?

Є ще й інший момент. Заслужено піднявшись в Прем'єр-лігу, ми хочемо привезти «Шахтар» і «Динамо» в Маріуполь. Для того, щоб люди прийшли подивитися на своїх кумирів. Повірте, в нашому місті уболівальників «Динамо» теж дуже багато.

І коли керівництво киян заявляє, що вони навідріз відмовляються їхати до Маріуполя, це виглядає трохи некоректно і по відношенню до цих уболівальникам, і по відношенню до жителів міста, і по відношенню до інших команд, які приїжджали і будуть сюди приїжджати.

Повірте, дуже багато людей в Маріуполі живе очікуванням моменту, коли до нашого міста приїдуть «Шахтар» і «Динамо», - сказав Севидов.

Нагадаємо, що «Динамо» і «Карпати» відмовляються грати в Маріуполі в новому сезоні. Причина – ніхто їм не дає гарантій безпеки під час матчів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-