Тренер «Маріуполя»: Гройсман і Порошенко спокійно приїздять в Маріуполь, а «Динамо» і «Карпати» не можуть?

Тренер «Маріуполя»: Гройсман і Порошенко спокійно приїздять в Маріуполь, а «Динамо» і «Карпати» не можуть?

Укрінформ
Олександр Севидов знову дорікнув киянам та львів’янам за їх відмову грати в Маріуполі.

Головний тренер «Маріуполя» Олександр Севидов прокоментував відмову «Динамо» і «Карпат» проводити матчі в Маріуполі. Про це він розповів сайту Sport Arena.

«Ми будемо до кінця відстоювати своє право на проведення домашніх матчів саме в Маріуполі. А щодо запасного варіанту, то він, впевнений, є у всіх клубів. І у нас також.

Напевно, вже всім набридли мої слова, що в Маріуполі раніше спокійно грали команди U-19 і київського «Динамо», і «Карпат». А в попередньому сезоні без якихось ексцесів на своєму клубному автобусі до Маріуполя приїжджала молодіжна команда «Динамо», яка виступала в першій лізі.

Читайте також: «Динамо»: Жодне з питань безпеки матчів в Маріуполі досі не вирішено

Щоправда, не так давно керівники «Динамо» заявили, що Вакарчук - це не спортсмен, а значить, це не показово, що він спокійно дав концерт на Донбасі.

Гаразд, якщо Вакарчук не авторитет у київського «Динамо», то давайте я скажу, що не так давно в Маріуполі побував Володимир Гройсман, а трохи раніше приїжджав і Петро Порошенко. Їх прізвища на даний момент, погодьтеся, вагоміші.

Особисто для мене дуже показовим є вже озвучена заява «Шахтаря» - чинного чемпіона країни і володаря Кубка - про те, що його команда обов'язково приїде до Маріуполя», - сказав Севидов.

Нагадаємо, що «Динамо» і «Карпати» відмовились грати наступного сезону в Маріуполі. Причина – їм ніхто не гарантував безпеки під час матчів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-