Рейтинг WTA: Світоліна зберегла п’яту позицію

Рейтинг WTA: Світоліна зберегла п’яту позицію

Укрінформ
Цуренко і Бондаренко опустилися.

Перша ракетка України Еліна Світоліна зберегла за собою п'яте місце в оновленому рейтингу WTA. Про це повідомляє Укрінформ.

Минулого тижня Світоліна взяла участь в турнірі серії WTA Premier в Бірмінгемі, проте не змогла набрати очки, програвши у другому колі 102-му номеру світового рейтингу Камілі Джорджі з Італії. Як з'ясувалося, українка отримала травму, через що грала з сильним болем в нозі і тепер ризикує пропустити Вімблдон.

Що ж стосується інших українок, то Леся Цуренко, яка не змогла подолати перший раунд змагань в Бірмінгемі, втратила одну позицію і тепер займає 35-й рядок у рейтингу WTA. Катерина Бондаренко опустилася відразу на десять пунктів і зупинилася на 111-му місці.

У першій трійці без змін. На вершині рейтингу німкеня Анжелік Кербер. На другому місці Сімона Халеп з Румунії, а чешка Кароліна Плішкова третя. Усі три тенісистки виступатимуть на турнірі серії WTA Premier в Істбурні. Для Халеп цей турнір стане шансом вперше в кар'єрі очолити рейтинг, якщо Кербер зіграє невдало.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-