Рибалка: З Хацкевичем працювати цікаво

Рибалка: З Хацкевичем працювати цікаво

Укрінформ
Футбольний півзахисник київського "Динамо" Сергій Рибалка розповів, з яким настроєм він готуватиметься до нового сезону, чого очікує від майбутнього австрійського збору.

Він, зокрема, зазначив, що йому завжди було цікаво працювати з Олександром Хацкевичем, який раніше очолював дубль динамівців, а нині став їхнім головним наставником, повідомляє офіційний сайт столичного клубу. 

"Після невдалого минулого сезону настрій був дуже поганим - було потрібне перезавантаження і команді в цілому, і мені особисто. Думаю, відпустка пішла на користь. Розуміємо, з нового сезону треба змінювати ситуацію, що склалася. Ми налаштовані виправитися за минулий невдалий сезон. Мені хочеться тренуватися, побачити усіх хлопців, якомога скоріше поїхати на збір. Упевнений, в Австрії буде багато нового, цікавого... Я вже грав під керівництвом Хацкевича коли він тренував динамівський дубль, тому можу сказати, що з ним працювати цікаво. Думаю, бесіди з футболистми Олександр Миколайович проводитиме вже на зборах. Там і дізнаємося його вимоги", - сказав Рибалка.

Нагадаємо, 27-річний Рибалка виступає за "Динамо" з 2008 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-