Верняєв і Крива отримали нагороди НОК України

Верняєв і Крива отримали нагороди НОК України

Фото
Укрінформ
Сьогодні, 15 червня, в Олімпійському домі вшанували найкращих спортсменів та тренерів останніх спортивних місяців.

Заслужені нагороди отримали найкращий спортсмен квітня гімнаст Олег Верняєв та його особистий наставник Геннадій Сартинський, лауреати спортивного травня – каратистка Катерина Крива та її тренер Ігор Богдан. Про це повідомляє офіційний сайт НОК України.

На чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики в румунському місті Клуж-Напока Олег Верняєв здобув золоті медалі в індивідуальному багатоборстві та у вправах на брусах і бронзову - в опорному стрибку.

Він також зумів вибороти "золото" у багатоборстві на етапі Кубка світу в Лондоні й стати переможцем загального заліку сезону Кубка світу.

На рахунку Катерини Кривої дві золоті медалі чемпіонату Європи з карате.

"Олег Верняєв давно вже привчив своїх спортивних вболівальників, усю Олімпійську сім'ю до перемог! Олег – чудовий приклад людини, яка не зупиняється на досягнутому й постійно знаходить мотивацію на нові звершення, самовдосконалюється.

Катерина - дуже талановита та працьовита дівчина, яка дійсно віддана своїй улюбленій справі. Сьогодні окрім успішної спортсменки, вона - талановитий практикуючий тренер. Переконаний, із включенням карате в олімпійську програму її найзаповітніша мрія стала ще ближчою. Щиро бажаю кожному з вас вдало пройти шлях до олімпійського Токіо-2020!" - сказав під час нагородження Сергій Бубка.

Сергій Бубка відзначив, що для Олега - це рекордне дев'яте визнання НОК, а Катерина вперше отримала звання найкращої спортсменки місяця в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-