Шацьких: повернення Гусєва - величезний плюс для всіх

Шацьких: повернення Гусєва - величезний плюс для всіх

Укрінформ
Тренер київського футбольного клубу "Динамо" Максим Шацьких вважає, що рішення повернути хавбека Гусєва до клубу було правильним, а захисника Домагоя Віду потрібно зберегти.

"Гусєв - легенда клубу, його підписання - великий плюс для нашої команди. Його досвід і бажання грати неодмінно допоможуть "Динамо" в майбутньому, особливо в кваліфікаційних матчах Ліги чемпіонів. Олег може втілити в життя ті наші тренерські задумки, які ми будемо вимагати. Можливо, зможемо навіть розкрити і якийсь новий його потенціал.

Скажу відверто, тоді для мене було несподіванкою новина про те, що Гусєв покидає "Динамо". Навіть виходячи на заміну, він демонстрував той рівень футболу, який від нього був потрібний. Однак це було рішення попереднього тренерського штабу. Мені це складно коментувати. Я за грою Олега стежив в живу на стадіоні і по телевізору. Як на мене, провальних матчів у нього не було. Він завжди стабільно грав на своєму рівні. Упевнений, з його приходом конкуренція тільки підвищиться - будуть рости й інші футболісти. Коли гравець один на своїй позиції, коли ззаду ніхто не підганяє, прогресувати важко. Повторюся, повернення Гусєва - величезний плюс для всіх.

Що стосується майбутнього Віди, то, на скільки мені відомо, поки він залишається в "Динамо". У нього контракт. Думаю, такого висококласного захисника потрібно зберегти", - сказав Шацьких в інтерв’ю Dynamo.kiev.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-