Динамівські футболісти-збірники будуть відпочивати до 26 червня

Динамівські футболісти-збірники будуть відпочивати до 26 червня

Укрінформ
Відігравши матчі за свої національні збірні, представники київського "Динамо" в футбольних національних збірних різних країн світу отримали літню відпустку.

Гравці збірної України Андрій Ярмоленко, Артем Беседін, Володимир Шепелєв, Сергій Сидорчук, Микола Морозюк, Віктор Циганков, Хорватії - Домагой Віда, Угорщини - Тамаш Кадар, Білорусі - Микита Корзун відпочиватимуть до 26 червня, повідомляє прес-служба ФК "Динамо"

"Решта динамівців Києва, які пішли у відпустку після заключного матчу сезону із "Чорноморцем", зберуться у Києві вже 19 червня. Цього та  наступного дня футболісти пройдуть медобстеження і до 25 червня  тренуватимуться на клубній базі в Кончі-Заспі. Вранці 26 червня делегація "Динамо" вилетить до Тіроля на двотижневий збір, де проведе шість контрольних матчів", - зазначається у повідомленні.

Додамо, що офіційно новий футбольний сезон в Україні починається матчем за Суперкубок-2017 між київським "Динамо" та донецьким "Шахтарем", що відбудеться 15 липня на одеському стадіоні "Чорноморець". Початок гри о 21.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-