Ваврінка: те, що робить Надаль в тенісі – це неймовірно

Ваврінка: те, що робить Надаль в тенісі – це неймовірно

Фото
Укрінформ
Швейцарський тенісист Стен Ваврінка після програшу іспанцю Рафаелю Надалю в фіналі Відкритого чемпіонату Франції (Ролан Гаррос) визнав, що його суперник був на корті неймовірним, і подякував своїм уболівальникам.

У вирішальному поєдинку другого у сезоні турніру серії Великого Шлема у неділю, 11 червня, Ваврінці вдалося взяти лише шість геймів (2:6, 3:6, 1:6). Швейцарець у дебюті матчу не реалізував свій єдиний брейк-поінт, а також шість разів віддав свою подачу.

"Сьогодні мені нема про що говорити. Надаль, ти був дуже хороший. Те, що ти робиш в тенісі, - це неймовірно. Для мене завжди велика честь грати проти тебе, ми провели два фінали на турнірах серії Великого шолома. Вітаю тебе і всю твою команду.

Хочу вибачитися перед своєю командою за цей матч. Ми мріяли трохи про інше, але я все одно хочу подякувати всім, хто мене підтримував. Це були два неймовірні тижні", - цитує Ваврінку sportarena

Зазначимо, що в оновленому 12 червня світовому рейтингу ATP швейцарський тенісист Стен Ваврінка піднявся з п’ятої позиції на четверту.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-