Фінал плей-офф НБА: «Голден Стейт» вдруге розгромив «Клівленд»

Фінал плей-офф НБА: «Голден Стейт» вдруге розгромив «Клівленд»

Укрінформ
«Ворріорз» перемогли 132:113, а «Кавальєрз» не допоміг навіть тріпл-дабл Леброна Джеймса. 

Зіграно другий матч фінальної серії (до чотирьох перемог) плей-офф Національної баскетбольної асоціації (НБА). Знову сильнішим виявився «Голден Стейт Ворріорз», який на своєму майданчику обіграв «Клівленд Кавальєрз» 132:113. Про це повідомляє Укрінформ.

Фінальна серія наразі йде за сценарієм «Голден Стейт». Лідери команди з Окленду Кевін Дюрант і Стефен Каррі на двох набрали 65 очок і саме їх фантастична гра забезпечила господарям перемогу. Відзначимо, що Каррі взагалі записав на свій рахунок тріпл-дабл (32 очки + 10 підбирань + 11передач). Лідер «Клівленду» Леброн Джеймс відповів також неймовірною грою (29 очок + 11 підбирань + 14 передач), але його тріпл-даблу виявилось замало аби зупинити «Ворріорз».

Гості гідно трималися в першій половині гри, але знову провалили третю чверть (програли відрізок 2:13) і далі вже не зуміли наблизитись у рахунку. Натомість «Голден Стейт» грає у блискучий і результативний баскетбол. Скажімо, вони стали першими за 20 років, хто зумів набрати в матчі фінальної серії 132 очки.

У порівнянні з першим поєдинком «Клівленд» зіграв ніби й більш надійно (було менше втрат і помилок), але гості знову погано захищалися і дозволили «Голден Стейт» реалізувати 50% своїх кидків. Також Джеймс не отримав достатньої підтримки від партнерів. Знову провалив гру зірковий Кайрі Ірвінг (всього 8 очок).   

«Голден Стейт» попереду у серії 2:0. Матч №3 зіграють на майданчику «Кавальєрз» 8 червня о 04:00.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-